Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Beilleszkedőben: üvegcsonkkal vagdosta a pultosnő nyakát a „navajonki”
szoljon.hu 2011.01.25.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróságon hétfőn megkezdődött annak a tarnaörsi fiatalembernek a büntetőpere, aki még 2010. június 12-én többször megszúrta, megvagdosta a jászadózsai Harmónia presszó pultoshölgyének nyakát.G. József kora este érkezett meg a közeli községből kerékpárral a felső-jászsági szórakozóhelyre. Ahogy a vallomásában elhangzott, jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, ezért nem emlékszik vissza jól a történtekre. A vádirat azonban részletesen beszámolt arról, mennyire nem volt harmonikus hangulat aznap a Harmóniában. G. - egyelőre nem tisztázott okokból - több vendégbe is belekötött, közülük kettőt megvert, egy harmadiknak pedig egy törött üveggel megvágta a kezét.

A pultos - miután erről tudomást szerzett - felszólította a vádlottat, hogy hagyja el a helyiséget. Mindez még nagyobb haragja gerjesztette G-t, aki időközben sört locsolt a padlóra, majd üvegeket tört. A pultos hívta a rendőröket, s a vádlott ezt látva a hajánál fogva hátrahúzta a nő fejét, s egy éles üvegcsonkkal vagdosta és szurkálta a sértett nyakát. Az ámokfutás végén a pultost a kiérkező mentősök kórházba szállították, G-t pedig a rendőrök fogták el. Ellene most emberölés kísérlete a vád, a büntetőper folytatódik. 

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat