Ma: 2020.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Volt feleségét támadta meg egy tapétavágóval
police.hu 2016.08.22. 17:31:00

Egy férfi 2016. augusztus 21-én, délután, Debrecenben, a Csapó utcában található bevásárlóközpont egyik üzlete előtt kiabált a volt feleségével és megöléssel fenyegette.A nő megpróbált elmenekülni, amikor a volt férje kezében észrevett egy pengét, azonban a férfi a nőt hajánál fogva megragadta és a nyakához tartott egy tapétavágó kést. A sértett segítségért kiáltott, majd a vásárlók látva a történteket a férfit lefogták, a földre kényszerítették és értesítették a rendőrséget. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A helyszínre érkező rendőrök Sz. Csabát elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A 48 éves helyi lakos beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottal szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.       

További friss információk
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat