Ma: 2020.08.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Szúrt a cigány
Privatkopo.hu 2017.06.06. 8:38:00

A Karcagi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást T. István tiszaburai lakos ellen.  A rendőrség tájékoztatása szerint a 23 éves férfi 2017. június 5-én, 19 óra körül Tiszabura egyik utcáján találkozott ismerősével, akivel - régóta húzódó haragos viszonyuk miatt - szóváltásba kerültek. A férfiak veszekedését dulakodás követte, amelynek során T. István elővett egy kést, amellyel megsebesítette áldozatát, majd elhagyta a helyszínt.

A megszúrt férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az elsődleges orvosi vélemény szerint sérülései nyolc napon belül gyógyulóak.

A rendőrök a bejelentést követően azonosították, felkutatták és lakásán elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját. A 23 éves férfit előállították a rendőrségre, ahol gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását. A nyomozók az elrejtett kést a gyanúsítottnál tartott házkutatáskor megtalálták és lefoglalták.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat