Ma: 2020.09.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Az utcán rántotta le a lány bugyiját a szatír - három évet kapott érte
beol.hu 2011.03.24.

Három évet kapott az a 27 éves biharugari férfi, aki  tavaly decemberben egy 19 éves lánnyal akart az utcán szexuális kapcsolatot létesíteni. Az orvosszakértői vélemény szerint az enyhén értelmi fogyatékos férfi kileste a busszal Békéscsabáról hazatérő lányt. A nyomába eredt csípőjénél elkapta, magához rántotta és fogdosni kezdte a mellét, fenekét, nemi szervét.

A lány tiltakozott, próbálta ellökni magától így mindketten a vízelvezető árokba estek. F. Gyula innen kisegítette, de később újra elgáncsolta, lenyomta a földre s testi erejét kihasználva térdig lehúzta a lány nadrágját, bugyiját. Ezt követően saját boxeralsóját is letolta s közösülni próbált a lánnyal, de ő a combjait összezárta, így nem sikerült.

A sértett azért, hogy szabaduljon megígérte támadójának, hogy lefekszik vele, így még telefonszámot is cseréltek egymással. Hazaérve viszont azonnal elmondta édesanyjának, hogy mi történt vele s ő maga értesítette a rendőrséget is.

A Békési Városi Bíróság erőszakos közösülés bűntett kísérlete miatt három év végrehajtandó börtönbüntetésre ítélte a Vésztőn élő, de biharugrai 27 éves F. Gyulát.  A vádlottat három évre a közügyek gyakorlásától is eltiltotta és arról is döntött, hogy F. Gyula csak a börtönbüntetés háromnegyed részének letöltését követően bocsátható feltételes szabadságra. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette. A vádlott és védője,  enyhítésért fellebbezett.

További friss információk
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
Megütötte, majd elvette a mobiltelefonját
Ismét életveszélyt okozó testi sértés lett a cigarettatarhálás vége
Elhagyott épületben fojtotta meg az élettársát - a BRFK nyomozói befejezték az óbudai emberöléssel gyanúsított férfi ügyét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat