Ma: 2018.12.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Fenyegető üzenetekkel zaklatta a nőt, mert terhelő vallomást tett rá
HP 2017.10.24. 14:13:00

Vádat emelt az ügyészség egy többszörösen büntetett előéletű kecskeméti férfival szemben, aki sms-ben és közösségi oldalon küldött üzenetekben fenyegette egy nőismerősét, mert az egy nyomozás során, tanúként terhelő vallomást tett rá. A vádlott - a különös visszaesőkre vonatkozó speciális szabályok miatt - 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.A vádirat szerint a 39 éves, román állampolgárságú, Kecskeméten élő férfi 2016 augusztusában tudta meg, hogy egy nőismerőse rá és közös barátjukra nézve is terhelő vallomást tett tanúként egy nyomozás során. Ezen annyira felháborodott, hogy sms-ben és az egyik közösségi oldalon is fenyegető üzeneteket küldözgetett nőismerősének.

Ezekben az üzenetekben a vádlott rendszerint a nő életének kioltását helyezte kilátásba, és nemcsak a nő telefonjára küldött ilyen üzeneteket, hanem neki címezve a nő akkori élettársa telefonjára is. Ráadásul a vádlott a fenyegető üzenetek elküldésével egy időben kétszer is megjelent a sértett jakabszállási tanyájánál; ekkor nem szólt ugyan a nőhöz, de a sértett a korábbi fenyegetések tükrében már önmagában a megjelenését is fenyegetésként élte meg.

Az ügyészség a jelenleg más ügyben előzetes letartóztatásban lévő férfit személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve, folytatólagosan elkövetett zaklatás vétségével vádolja, amely a többszörös, különös visszaesőkre vonatkozó speciális szabályok miatt 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A vádlottal szemben az ügyészség börtönbüntetés kiszabására tett indítványt, továbbá arra, hogy tiltsák el a közügyek gyakorlásától, bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

További friss információk
Saját „apja” erőszakolhatta meg a 4 éves ceglédi román kislányt
Baseballütővel okozott koponyasérülést szeretője férjének egy szerelemtől lángra gyúlt férfi
Temetőben raboltak a cigányok
Nővérverés és halálos fenyegetés - egy átlagos nap a miskolci kórházban
Egy afgán gíroszos is bemutatta „kultúráját” az Ősök Napja fesztiválon
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat