Ma: 2020.09.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Két darab tojás miatt akart megölni egy idős nőt egy bepálinkázott rápolti fiatal
Privatkopo.hu 2018.10.18. 12:04:00

A 16 éves rápolti fiú augusztus közepén a rokona uborkaföldjén dolgozott és közben több pohár szilvapálinkát is megivott. Aztán munka végeztével bemászott a szomszédban lakó 80 éves néni udvarára, akitől két tojást követelt azzal, hogy ha nem ad neki, akkor megöli. Az idős nő felszólította a fiatalt, hogy hagyja el az udvart, aki a kerítésen keresztül távozott is, de néhány perc múlva visszatért. Ekkor már egy 80 cm hosszúságú lécet tartott a kezében, és ismét felszólította a sértettet, hogy adjon neki tojást.

A nő ekkor sem teljesítette a vádlott követelését, sőt közölte, hogy hívni fogja a rendőrséget. A fiú erre elhagyta a helyszínt.

A fiút most rablás minősített esetével vádolják. A még büntetlen előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottal szemben az ügyész azt indítványozta, hogy a bíróság javítóintézeti nevelést alkalmazzon.

Az idén júliusban napján hatályba lépett új büntetőeljárási törvény alapján az ügyész három év javítóintézeti nevelést indítványozott arra az esetre, ha a vádlott az előkészítő ülésen beismerő vallomást tenne.

Amennyiben a bíróság elfogadja a beismerést, arra sincs szükség, hogy a sértettet megidézzék a tárgyalásra. Az ügyben a Mátészalkai Járásbíróság fog ítéletet hozni.

További friss információk
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
Megütötte, majd elvette a mobiltelefonját
Ismét életveszélyt okozó testi sértés lett a cigarettatarhálás vége
Elhagyott épületben fojtotta meg az élettársát - a BRFK nyomozói befejezték az óbudai emberöléssel gyanúsított férfi ügyét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat