Ma: 2020.09.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Jobbik: 35,5%-kal nőtt az erőszakos bűncselekmények száma, halomra gyilkolják a cigány hordák a magyarokat
kuruc.info 2011.02.03.

A Jobbik sajnálattal veszi tudomásul, hogy a Fidesz vezette kormány ugyanúgy elhazudja a tényeket, mint elődje, az MSZP tette - áll a párt közleményében.A kormányzati kommunikáció (a Belügyminisztérium tegnapi közleménye) részadatokkal támasztja alá, hogy mi minden javult, ám mindeközben megpróbálja eltitkolni azt a KSH által hivatalosan közzétett tényadatot, hogy amíg 2009 januárjától októberig tíz hónap alatt 288 ezer bűncselekmény történt, addig 2010 januárjától októberig már 350 ezer bűncselekményt követtek el, és ez 21,6 százalékos növekedést jelent. Az erőszakos bűncselekmények száma 35,5 százalékkal nőtt! A gyermekkorú sértettek száma négyezer helyett ötezerre növekedett. A vagyon elleni bűncselekmények értéke 112 milliárd forintot tett ki, ami 50 százalékos növekedést jelent. Ugyanakkor a gazdasági bűncselekmények értéke mindössze 60 százaléka a tavalyi összegnek. Ez két dolgot is jelenthet: vagy csökkent a korrupció, vagy nem tudják felderíteni az illetékesek. Ugyanígy értékelhető az az adat is, amely szerint a vérfertőzéses bűncselekmények száma közel 400 százalékkal, az uzsora-bűncselekmények száma 1400 százalékkal nőtt. Ennek a jelentős százalékos emelkedésnek magyarázata lehet a felderítés arányának javulása, de lehet a megnövekedett bűncselekmények száma is. A fenti adatok egyértelműen azt mutatják, amit a mindennapok során érzékelünk, hogy rég nem látott módon, robbanásszerűen megnövekedett a bűnözés Magyarországon.

A Fidesz kormányzat teljes szakmai hozzá nem értésről tett tanúbizonyságot ezen a területen is, s mindössze nyolc hónap alatt anarchikus állapotba jutatta az ország nagy részét. Követeljük, hogy a valóság elkendőzése nélkül tegyen azonnali és határozott lépéseket a bűnözés visszaszorítására! Nem engedhetjük, hogy a magyar embereket halomra gyilkolják a cigány származásúak etnikai alapon szerveződött hordái! Nem mondhatunk le Magyarország egyre több településén kisebbségbe került magyarok védelméről! Nem engedhetjük meg, hogy elüldözzék otthonaikból nagyszüleinket! Azonnal rendeljenek rendőri állományt a legveszélyeztetettebb 300 településre! Amennyiben az adott településen naponta egy vagy több bűncselekményt követnek el, vezessék be az éjszakai kijárási tilalmat a bűnöző életmódot folytató családokkal szemben! - követeli Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke, az Országgyűlés szociális bizottságának elnöke.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat