Ma: 2020.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Idős nő táskáját rabolta el egy korábban szabadon engedett jómadár
HP 2011.06.30. 10:35:00

Járókelők üldözték, majd fogták el azt a 17 éves fiatalt, aki kirabolt egy idős asszonyt szerdán, fényes nappal, Makón.Az idős nő a postán felvett nyugdíjával tartott hazafelé, mikor a fiatal támadó kikapta biciklije kosarából a táskáját. Az asszony megpróbálta megakadályozni, hogy támadója elvigye a pénzét, ám erre a fiatalember fellökte őt. Az esetnek több járókelő is szemtanúja volt, a rendőrséget ők értesítették a történtekről. Egy kerékpáros a menekülő rabló után indult, s pár utcával arrébb sikerült is feltartóztatni a fiatalt.

Az ekkor odaérkező rendőrök megbilincselték, majd előállították a fiatal rablót, akinél megtalálták az idős nő pénzét, menekülési útvonalán pedig a táskáját. A rendőrségen kiderült, hogy a 17 éves fiatalember néhány napja már rendőrkézre került. Akkor fokhagymalopásért indult ellene és társaival szemben eljárás. A fokhagymalopás után és a rablás után is azt vallotta a gyanúsított, hogy egy motorbicikli megjavítására próbált pénzt szerezni. A fiatalembert őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat