Ma: 2020.12.01.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Ketten erőszakolták meg a középkorú nőt
Privatkopo.hu 2020.10.15. 5:47:00

Az Egri Járási Ügyészség vádat emelt két, jelenleg letartóztatásban lévő elkövetővel szemben, akik felváltva, erőszakkal közösültek egy - az esti órákban egyedül hazafelé tartó - nővel egy Heves megyei településen. A támadók egy füves részre cipelték, félig lemeztelenítették, majd többször megütötték és megrúgták áldozatukat azért, hogy az ellenállását megtörjék.A 23 éves II. rendű vádlott 2019. október 5-én, Szlovákiából érkezett rokonlátogatóba Bükkszentmártonban lakó nagybátyjához, az I. rendű vádlotthoz. A két férfi egész nap italozott, majd délután elhatározták, hogy átutaznak Bélapátfalvára, ahol a közelgő önkormányzati választások egy kampányrendezvényén akartak részt venni. A gyűlést követően a két rokon egy helyi sörözőbe tért be, mivel folytatni kívánták az alkoholizálást. Itt találkoztak össze záróra előtt a teraszon egyedül üldögélő középkorú sértettel.

Amikor a vendéglő 21 óra körül bezárt, a magányos nő hazaindult, a férfiak pedig titokban követték őt. Egy útkereszteződéshez érve a vádlottak futva beérték áldozatukat, akit megragadtak, felemeltek és a járási hivatal parkolója melletti füves részre cipeltek. A közterületen félig lemeztelenítették a sértettet, majd többször megütötték és megrúgták azért, hogy az ellenállását megtörjék. Végül mindketten erőszakkal közösültek vele, annak ellenére, hogy a nő tiltakozott, és közölte, hogy mindkettőjüket fel fogja jelenteni. Az idősebb vádlott végül jobb belátásra tért, és miközben visszaadta az áldozat ruháit, azt tanácsolta neki, hogy meneküljön, mielőtt az unokaöccse tovább bántalmazná.

A megtámadott nő az őt ért bántalmazás következtében nem csak súlyos lelki, de testi sérüléseket is szenvedett.

Az Egri Járási Ügyészség azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többek által elkövetett szexuális erőszak bűntettével, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérletével vádolja az elkövetőket.

A vádhatóság arra tett indítványt, hogy a bíróság mindkét terhelttel szemben fegyházbüntetést szabjon ki, emellett határozott időre tiltsa el őket a közügyek gyakorlásától. Az ügyészség úgynevezett mértékes indítványt is előterjesztett a vádlottak beismerése esetére, amelyben az indítványozott fő-, és mellékbüntetés tartamát egyaránt 7 év szabadságvesztésben jelölte meg.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Fakaróval ütötte ismerősét
Mosonmagyaróvári benzinkút shopjából akart rabolni egy 31 éves férfi - meglepő, de szabadlábon védekezhet
Veréssel zsarolt egy kisfiút, hogy pizzát és üdítőt rendeljen neki a szülei pénzéből
Fenyegetéssel prostitúcióra kényszerítette fiatal „szerelmét” Rafael - kilátásba helyezte, hogy a lány 16 éves húgából is utcalányt csinál
Egyetlen ütéssel okozott maradandó fogyatékosságot
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat