Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Kábultak voltak, leütötték a pultost a „beilleszkedni vágyók”
heol.hu 2011.02.24.

Két, kábult állapotban lévő fiatal ment le edzeni egy hatvani testépítő terembe, az ott tartózkodó pultost leütötték.A pultos bántalmazásával nem ért véget a történet: egy, az öltözőből kilépő fiút állítólag úgy megvertek, hogy koponyaalapi töréssel a városi kórház intenzív osztályára került - osztotta meg velünk a február elején történt esettel kapcsolatos információit egy olvasó. Megkerestük a rendőrséget is, ám választ akkor nem kaptunk kérdéseinkre.

Kocsis Irén Mária r. alezredes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese tegnap úgy tájékoztatott: az ügyben életveszélyt okozó testi sértés miatt folytatja az eljárást a főkapitányság bűnügyi osztálya orvos szakértő bevonásával. Megerősítette, hogy egy embert őrizetbe vettek, ám a Heves Megyei Főügyészség nem tett indítványt az előzetes letartóztatás elrendelésére (vicc, ahogy ebben az országban a bűnözőkkel bánnak a hatóságok - privatkopo.hu).

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat