Ma: 2020.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Húszcentis konyhakéssel vágta el anyja torkát
sonline.hu 2013.07.04. 15:07:00

Emberölés miatt emelt vádat egy 35 éves kaposvári férfi ellen a megyei főügyészség. Az egészségügyi gondokkal küzdő gyanúsított két mozdulattal vette el anyja életét.A vádlottat, akinek egészségügyi problémái voltak, szülei tartották el, velük is lakott együtt a donneri városrészben. A férfi egészségügyi gondjaiért szüleit hibáztatta, s emiatt többször is erőszakosan lépett fel velük szemben. Tavaly december 21-én ismét összeveszett apjával és anyjával, akkor édesapja megfenyegette, kijelenti a lakásból, mehet, ahová akar. Ezután az apa elment, hogy gyógyszert vegyen a fiának, aki viszont kiment a konyhába anyjához, felkapott egy húszcentis konyhakést, az asszony mögé lépve két mozdulattal elvágta a torkát - anyja a helyszínen meghalt.

A gyilkosság után a 35 éves férfi elmenekült, csak néhány nappal később fogták el Budapesten. A bíróság az előzetes tárgyalása után az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe szállíttatta. A vádlottról kiderült, egészségügyi állapota kizárta, hogy felismerje tette következményeit, így a megyei főügyészség az ideiglenes kényszergyógykezelés hatálya alatt álló férfivel szemben a vádiratban kényszergyógykezelés elrendelésére tett indítványt.

További friss információk
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat