Ma: 2020.06.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Húsforgató villával szúrta mellkason élettársa rokonát, majd kicsit megrugdosta
Privatkopo.hu 2020.04.08. 11:23:00

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 53 éves drégelypalánki lakos ellen. A nyomozók a jelenleg letartóztatását töltő férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek megküldték.A férfi 2019. június 16-án, a délelőtti órákban, az otthonába hazaérve bántalmazta élettársa rokonát. A gyanúsított a fotelben ülő férfit fojtogatta, majd egy húsforgató villával mellkasán megszúrta. A gyanúsított az udvarra menekülő sértett után ment, ahol földre rántotta, megrúgta, valamint egy fejsze fokával a hátán megütötte. A helyszínre érkező rendőrök felszólítására hagyta abba a cselekményét a férfi, akit a rendőrök elfogtak, előállítását követően gyanúsítottként kihallgattak, és őrizetbe vettek.

A támadás következtében a sértett könnyű sérüléseket szenvedett, de az orvosszakértő véleménye alapján a súlyosabb sérülés elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető.

A nyomozók a jelenleg letartóztatását töltő férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek megküldték.

További friss információk
Dróthurokkal fojtotta meg feleségét és kutyáját egy zalaegerszegi férfi, de önmagával már nem volt képes végezni
Péniszét mutogatva szidalmazta haragosát, majd az utcán csapott össze két család - „navajonkik”?
Megöléssel, torka elvágásával fenyegették a 80 éves, gondozásra szoruló nénit
Készülődik a börtönutánpótlás: 15 éves fiúból, ugyancsak 15 éves lányból és 12 éves fiúból álló trió rabolt Miskolcon
Megkéseltek két embert Gyulán, egyikük életét vesztette
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat