Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Horror: felaprította az idős asszonyt a „beszámíthatónak” gondolt elmebeteg
Blikk 2011.02.26.
Csak egy kevés DNS-mintát találtak a helyszínelők K. Erzsébetből (†75), akit a rendőrség szerint R. Zsolt (37) aprított fel darabokra, majd szórt szét a város különböző kukáiban.A korábban skizofréniával kezelt férfit az elmeorvos mára már beszámíthatónak találta. A férfi ügyében a napokban zárták le a nyomozást. Úgy tudjuk, hogy az idős asszony maradványait nem találták meg, pedig keresték a szeméttelepen, és felbontották a rémségek házának csatornarendszerét is. A gyanúsított ugyanis korábban azt állította, a nő belső szerveit a vécén húzta le.

Mint megírtuk, R. Zsolt azt mondta a rendőröknek, hogy először a szomszédjával, K. Erzsébettel (†75) végzett tavaly télen. Állon vágta, majd megfojtotta. Bakot készített, és három napig darabolta a holttestet. A testrészeket zacskóba tette, fűszeres vizet öntött rá, majd Debrecen kukáiba dobta. Főbérlőjét pár nappal később ölte meg. Antal bácsinak (†66) szétrúgta a fejét, a holttestet vízzel teli kádba tette. A fiatalembert az oroszlányi rendőrök fogták el. A gyanúsított vallomása egy horrorfilmet is megszégyenítene. A rendőröknek elárulta: módszeresen aprított. Először leválasztotta a végtagokat, majd tízcentinként feldarabolta azokat, végül ugyanezt tette a törzzsel is. A torzókat zacskóba tette, és romlott ételmaradéknak álcázta.

Terve sikerült, mert az asszony maradványait a mai napig nem találják; úgy tudjuk, R. Zsolt ruháján és a daraboláshoz használt baltán rögzítettek csak némi DNS-mintát a nőtől. Vér azonban nem volt a helyszínen. 

- Ügyfelem az iratismertetésen egy szót sem szólt. A bíróságon akar majd újabb vallomást tenni - magyarázta ifj. dr. Mohácsi Ferenc, R. Zsolt ügyvédje, aki hozzátette: nincs közvetlen bizonyíték K. Erzsébet meggyilkolására. 

Ha holttest nélkül is a férfira bizonyítják a gyilkosságot, akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat, miután előre megfontolt, több emberen, különös kegyetlenséggel és nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt nyomoznak ellene. 

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat