Ma: 2020.06.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
30 milliós drogfogás Budapesten
Privatkopo.hu/police.hu 2019.04.15. 9:21:00

Rosszul alakult az elmúlt hete a 38 éves H. Lászlónak, aki kábítószer-kereskedéssel foglalkozik.  A férfit április 11-én, az esti órákban, Budapest XI. kerületi lakásának mélygarázsában bűntársával, a 38 éves M. Zsolttal együtt a terrorelhárítók fogták el.H. László táskájában közel fél kilogramm kiporciózott kábítószert - több tasak marihuánát, speedet, kokaint, továbbá körülbelül 300 ecstasy tablettát - és egy csomó készpénzt találtak a rendőrök.

A férfiak lakásaiban megtartott házkutatásokon a rendőrök további 5 kilogramm marihuánát, 200 gramm kokaint, 1,5 kilogramm speedet, több 100 üveg ketamint és körülbelül 3000 ecstasy tablettát, valamint több millió forintot és valutát találtak és foglaltak le. A rendőrök lefoglalták a kereskedő által használt nagy értékű luxusautót is.

A mélygarázsban és a lakásban talált drog feketepiaci értéke körülbelül 30 millió forint.

A nyomozók a két férfit - előállításukat követően - gyanúsítottként hallgatták ki, majd H. Lászlót őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság vasárnap elrendelt.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
További három tagját tartóztatták le a prostikat futtató sarkadi bűnszervezetnek
A vagyonáért ölte meg a 95 éves nénit
Dróthurokkal fojtotta meg feleségét és kutyáját egy zalaegerszegi férfi, de önmagával már nem volt képes végezni
Péniszét mutogatva szidalmazta haragosát, majd az utcán csapott össze két család - „navajonkik”?
Megöléssel, torka elvágásával fenyegették a 80 éves, gondozásra szoruló nénit
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat