Ma: 2020.09.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
„Romaprogram”: fiával és lányával is fajtalankodott a dunavecsei „apa”
privatkopo.hu 2011.01.27.

Éveken át folytatta bűnös tevékenységét egy dunavecsei férfi nevelt fiával és vér szerinti lányával. A vád szerint a kiskorú gyermekeket folyamatosan molesztálta, a lányával pedig többször is közösült.Mindezt úgy tette, hogy a feleségének tudomása volt róla. Borzalmas cselekedetei azért derültek ki, mert a fiú elmesélte egy ismerősének mit tesz vele nevelőapja. A két gyereket pszichológusok vizsgálták meg és a szakemberek úgy vélték, nem hazudnak.

A férfi az utolsó szó jogán a fajtalankodás bűntettét mind a két gyerek esetében elismerte, a nemi erőszakot azonban tagadta. Az asszony teljes felmentését kérte és azt indítványozta, hogy az ügyész ellen indítson pert a bíróság hamis vád miatt. Az ügyben február másodikán hirdet ítéletet a bíróság.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat