Ma: 2020.09.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Elege lett két siófoki rendőrnek: megverték az ellenszegülő alkoholistát
MTI 2013.07.13. 11:46:00

Megbántódott két siófoki rendőr, mert állandóan ki kellett szállniuk egy részeges családhoz, anyához és fiához, így amikor március 12-én ismét oda irányította őket az ügyeletes, és az udvaron nem igazolta magát az ittas férfi, egyikük káromkodni kezdett, majd gyomorszájon vágta. A férfi a földre rogyott, amikor feltápászkodott, a másik is hasba ütötte.Ezek után a sértett bement a házba az okmányaiért, az elsőrendű vádlott követte, majd kirángatta az udvarra úgy, hogy a férfi újra a földre esett. Ekkor a rendőr olyan erővel rúgta meg a férfi oldalát, hogy az vesesérüléseket szenvedett, közvetlen életveszélybe került. Életét a szakszerű orvosi ellátás mentette meg, de bal veséjét el kellett távolítani. A főtörzsőrmester és az őrmester a Siófoki Rendőrkapitányság hivatásos állományú rendőreként teljesített szolgálatot.

Tettüket a jog nyelvén hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntettének hívják. A Kaposvári Nyomozó Ügyészség indítványozta, hogy a vádlottak börtönben végrehajtandó szabadságvesztést kapjanak.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat