Ma: 2020.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Elkészült a vádirat a brutális tinédzser testvérpár ügyében
beol.hu 2013.06.20. 14:33:00

Két fiatalkorú támadt egy 82 éves asszonyra tavaly nyáron, Dévaványán. Az életveszélyes sérülést okozó testvérpár ügyében elkészült a vádemelési javaslat.Vádemelést javasol a rendőrség a testvérpár ellen, akik egy idős nőre támadtak rá Dévaványán. Elvették a fülbevalóját, karóráját és életveszélyesen megsebesítették.

A bűncselekmény tavaly augusztus 19-én kora délután történt. A 82 éves asszony zajt hallott az udvarából, ezért nyitotta ki háza ajtaját. Ekkor a fejükön maszkot viselő fiatalkorú férfiak bementek hozzá, és rátámadtak. Miután a nő az első ütéstől a földre került, tovább bántalmazták, majd kivették a füléből az arany fülbevalót, amit a lakásban talált két karórával együtt elvittek. A Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozást indított és  szeptember 3-án elfogták, majd őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, az azóta már a 18. életévét betöltött B. Sándort és öccsét.

A megtámadott idős nő kórházi ellátásakor kiderült, hogy életveszélyes sérülést szenvedett, ezért a gyanúsítottakkal szemben indult büntetőeljárást a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya vette át. A testvérpárt társtettesként elkövetett rablás bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítják.

Mindketten előzetes letartóztatásban vannak, az ügyükben keletkezett iratokat a főkapitányság szerdán vádemelési javaslattal továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

További friss információk
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat