Ma: 2020.09.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Botozás: brutálisan elbántak a fiúval
szoljon.hu 2011.02.25.

Akár öt évre is ítélhetik azt a három férfit, akik Jászkisért átfésülve üldöztek egy tizennyolc éves fiatalt, hogy megtorolják egy korábbi sérelmüket.- Szerdán kora este egy helyi család három férfi tagja kelt útra a településen, hogy megtaláljanak egy fiatal fiút - mondta Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az alapot az szolgáltatta, hogy a 42 éves apa korábban szóváltásba keveredett azzal a 18 éves fiatalemberrel. Emiatt a férfi úgy döntött, hogy két -19 és 17 éves fiával - megkeresi a fiút és „megleckéztetik”.
Botokkal felfegyverkezve indultak el a településen az áldozatuk után kutatva, akit meg is találtak. A sértettre az egyik utcában bukkantak, akire azonnal rátámadtak és ütni kezdték.

Az ütlegelés után a támadók elmenekültek, a megvert fiú ezután értesítette a rendőrséget. A jászkiséri körzeti megbízottak nagy erőkkel kezdték meg a nyomozást, az ügy tisztázását. A három gyanúsítottat előállították a rendőrségre, ahol csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az indíték és a bűncselekmény elkövetésében részt vevők szerepe tisztázásra vár.

További friss információk
Ismét életveszélyt okozó testi sértés lett a cigarettatarhálás vége
Elhagyott épületben fojtotta meg az élettársát - a BRFK nyomozói befejezték az óbudai emberöléssel gyanúsított férfi ügyét
„Mikor döglesz már meg, te rohadék?” - üvöltötte a férfi a feleségének, majd forró ételt öntött a fejére
Pisztollyal fenyegetőzött és ütött egy 26 éves férfi
Prostituáltakat futtattak a cigányok - a bevételt elvették a lányoktól, abból fedezték saját életvitelüket
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat