Ma: 2020.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Baltával végezte ki a szegények ügyvédjét a brutális cigány
privatkopo.hu/teol.hu 2011.10.12. 7:52:00
A magával vitt kisbaltával gyilkolta meg február 18-án a 29 éves Gy. R. a 88 éves dr. Dimb László ügyvédet - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Úgy tudni, a brutális bűnöző a cigány kisebbség tagja.A többszörösen büntetett előéletű, alkalmi munkából élő Gy. R-t augusztus 5-én vette őrizetbe rendőrség, jelenleg előzetes letartóztatásban van. Az áldozat ismeretségi körébe tartozó Gy. R. néhány tízezer forinttal tartozott az ügyvédnek. Nem tervelte ki a gyilkosságot, de kapóra jött neki az alkalom, amikor felkereste az idős embert a tartozás rendezése miatt, mondta el Máté Dezső. A gyilkosság után a gyanúsított ellopta az áldozat több százezer forintját.

A rendőrség álláspontja szerint a történtek alkalmasak a nyereségvágyból, aljas célból és különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés megállapítására. Ennek büntetése akár életfogytig tartó szabadságvesztés is lehet.

További friss információk
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat