Ma: 2021.08.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Titokban készült szexfotókra hivatkozva zsarolt egy 70 éves asztalost egy 24 éves prostituált
Privatkopo.hu 2020. 11. 04. 11:27:00

A Gyöngyösi Járási Ügyészség vádat emelt egy 24 éves nővel, és 20 éves élettársával szemben, akik csaknem egy éven át zsaroltak egy nyugdíjas asztalosmestert. A többszörösen büntetett nővel, és aktuálisan javítóintézetben nevelt párjával szemben a vádhatóság végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására, mellékbüntetésül a közügyek gyakorlásától történő eltiltásukra, valamint vagyonelkobzásra tett indítványt.A nő 2017 óta prostituáltként tevékenykedett a város határában, nem messze a sértett műhelyétől. Ennek révén ismerkedett meg az idős iparossal, akivel azután pénzért többször is szexuális kapcsolatot létesített a műhelyben.

2018 februárjában a vádlottak itt keresték fel a férfit azzal, hogy az együttlétekről titokban felvételek készültek, amelyeket át fognak adni a feleségének, ha nem fizet nekik 70 000 forintot.

A megzsarolt asztalos kifizette a pénzt, amelyért kapott egy memóriakártyát, amit - tartalmának ellenőrzése nélkül - azonnal megsemmisített. Ezzel azonban a zsarolás-sorozat nem ért véget, mivel a pár rövidesen újabb mesével állt elő. Azt hazudták, hogy a lány - aki kiskorúnak hazudta magát - teherbe esett a 70 éves férfitól, ezért terhesség-megszakításra lesz szükség, aminek költségeire összesen 200 000 forintot kell fizetnie a férfinak. A sértett ezúttal is fizetett, de így sem volt nyugta, mivel a vádlottak folyamatosan - már a műhelyének felgyújtásával és a „likvidálásával” is - fenyegették, és így újabb és újabb összegeket csikartak ki tőle. Az élettársak összesen 580 000 forintra tettek szert jogtalanul az egy év alatt.

Az idős embert a II. rendű vádlott ezen túl még meg is lopta, amikor egy alkalommal eltulajdonította az elektromos csavarhúzóját, amelyet azután „megtalálói díj” fejében visszaadott neki, de csak azért, hogy egy hónappal később ismét ellopja tőle a szerszámot, amit az asztalos, mint munkaeszközt, másodszor is kénytelen volt visszavásárolni.

A Gyöngyösi Járási Ügyészség az élettársakat, mint társtetteseket folytatólagosan, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntettével vádolja, emellett a fiatalember ellen üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt is vádat emelt.

A többszörösen büntetett nővel, és aktuálisan javítóintézetben nevelt párjával szemben az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására, mellékbüntetésül a közügyek gyakorlásától történő eltiltásukra, valamint vagyonelkobzásra tett indítványt a vádiratában. A főbüntetés mértékét a vádhatóság a jelenleg tagadásban lévő vádlottak későbbi esetleges beismerése esetére négy, illetve négy és fél évi börtönben jelölte meg.

További friss információk
Fenyegetőzött és ütött, mert úgy gondolta, hogy átverték a dohányboltban
Verekedésbe torkollott veszekedés
Vádemelés a volt élettársát a nyílt utcán nyakon szúró férfi ellen
Pénzt kért, nem kapott, elvette erőszakkal
Egy telekvita miatt acélpálcával sújtott le a szomszédjára a feldühödött vádlott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat