Ma: 2020.09.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Orális erőszak után halálos fenyegetés: rettegnek a lányok az agresszív cigány fiataloktól, akikkel elbeszélgetett a rendőrség…
baon.hu 2011.04.04.

Többször is megfenyegették már azt a 18 éves kecskeméti lányt, akit a Kocsis Pál Mezőgazdasági Szakközépiskola mosdójában kényszerített késsel két ifjú cigány arra, hogy orálisan kielégítse őket. Az előzetes letartóztatásban bűnözők rokonaitól, bandájuktól már nem csak Nikolett, hanem a lány húga is retteg.Kecskeméten tavaly októberben történt az orális erőszak a Kocsis Pál Szakközépiskolában. A 17 éves Cs. Csaba és a 16 esztendős V. Zsolt kést szorítottak Nikolett nyakához és berángatták egy használaton kívüli mosdóba. A bűncselekményt végig kellett néznie a sértett egyik diáktársának is. A fiúkat másnap bilincsbe verve vitték el a rendőrök az iskolából. Jelenleg is előzetes letartóztatásban vannak, máig tagadják, hogy elkövették volna a bűncselekményt, a nyomozás pedig még jelenleg is tart az ügyben.

Nikolett azóta magántanuló lett, mert fél bemenni egykori iskolájába. Csakhogy most már nem csak őt, hanem a Lestár Péter Szakközépiskolába járó húgát is megfenyegették többször a fiúk hozzátartozói és barátaik- írja a baon.hu.
- Kinyomozták, hogy hol lakunk és többször megjelentek a házunknál - panaszolta sírva Nikolett édesanyja, Katalin. - Két hete négyen voltak itt, az utca végén pedig még vagy ugyanannyian fedezték őket. Az egyikük be is mászott a kapun, és meg akarta verni Nikolettet.


- Internetes közösségi oldalon folyamatosan fenyegetnek, éjszaka pedig telefonon hívogatnak, de nem szólnak a készülékbe - mondja Nikolett.
Néhány hete azonban már nem csak a lányt, hanem 15 éves húgát is halálos fenyegetésekkel zaklatják. Sarolta arról panaszkodott, hogy a buszon, sőt a Lestár Péter Szakközépiskola mosdójában is körbeveszik: olykor nyolcan-tízen és zaklatják.

- Amikor telefonon hívtak, azt mondták, hogy ha be merek menni az iskolába, akkor megölnek. Nem csak engem, hanem a nővéremet is - remeg Sarolta, aki máig nem érti, miért kellett osztályfőnökének tájékoztatnia a nővére sérelmére elkövetett bűncselekményről az osztálytársait.

A két lány édesanyja két hete már be sem engedi a homokbányai szakközépiskolába Saroltát. Tanácstalan, hogy mit tegyen. Máshová írassa át gyermekét, vagy folyamatosan orvosi igazolással tartsa távol az iskolától?
- Kénytelen voltam könnygázsprét venni a lányoknak, hogy ha kell, akkor azzal védekezzenek - panaszolja Katalin.

A kecskeméti rendőrség nem tud személyi védelmet biztosítani a lányoknak. A szóvivő ugyanakkor hozzáteszi: amit lehetett, azt megtették a védelmük érdekében. - Az októberi bűncselekményt követően a kislány és az édesanyja is jelezték, hogy a fiúk családjai követik a lányt, és trágár szavakkal becsmérlik - mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra, rendőr őrnagy. - Utcán és buszon is zaklatták. Ezt követően a Kecskeméti Rendőr-kapitányság bűnügyi osztályvezetője személyesen ment ki az iskolába, ahol beszélt a zaklatásban résztvevő gyerekkel és a tanárokkal is (ez aztán a kemény, határozott fellépés! - privatkopo.hu). Ezzel párhuzamosan több kollégánk, civil ruhás nyomozók, a városban követték a kislányt és megpróbálták elfogni az esetlegesen zaklatókat. Nem tapasztaltak azonban ilyenkor semmi rendkívülit. Arról pedig, hogy a kislány testvérét is fenyegetnék, a rendőrségnek senki nem szólt. Sem az édesanya, sem a kislány, sem pedig a Lestár Péter Szakközépiskola. Amennyiben viszont bármelyikük értesít minket egy következő zaklatás után, azonnal kimegyünk, és megtesszük a szükséges intézkedéseket - közölte a rendőr őrnagy.

További friss információk
Ismét életveszélyt okozó testi sértés lett a cigarettatarhálás vége
Elhagyott épületben fojtotta meg az élettársát - a BRFK nyomozói befejezték az óbudai emberöléssel gyanúsított férfi ügyét
„Mikor döglesz már meg, te rohadék?” - üvöltötte a férfi a feleségének, majd forró ételt öntött a fejére
Pisztollyal fenyegetőzött és ütött egy 26 éves férfi
Prostituáltakat futtattak a cigányok - a bevételt elvették a lányoktól, abból fedezték saját életvitelüket
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat