Ma: 2021.09.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Rendszeresen bántalmazta kiskorú nevelt gyerekeit, egyiküket még szexuálisan is kihasználta
Privatkopo.hu 2020. 11. 18. 18:43:00

Szerdán letartóztattak azt a baranyai „férfit”, aki a gyanú szerint nevelt gyermekeit rendszeresen bántalmazta és egyikükkel szexuális cselekményeket folytatott - tájékoztatott a Pécsi Törvényszék.Az egyik Baranya megyei faluban élő „férfi” - feleségével közösen - nevelőszülőként fogadott magához három lányt és egy fiút 2013-ban. A gyanúsított a gyerekeket rendszeresen bántalmazta, dolgoztatta őket, az egyik kislánnyal rendszeresen szexuális cselekményeket végzett, végeztetett annak tizenkét éves kora előtt, és azt követően is.

A gyereket idén márciusban vette el a gyermekvédelem a nevelőszülőktől.

A férfi letartóztatását tizenkettedik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak és kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt rendelték el - egyelőre egy hónapra.

További friss információk
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
Vádat emeltek a nagymama ellen, aki a tilos jelzés, valamint az érkező vonat ellenére a sínekre hajtott, emiatt két unokája meghalt
Javítóintézeti bevonulás helyett autót lopott a 17 éves „navajonki” - és egy házaspár halálát okozta vele
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat