Ma: 2018.11.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Fejbe rúgta riválisát, mert sértő megjegyzést tett a barátnőjére
HP 2018.04.03. 7:03:00

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség egy szegedi fiatal ellen, mert az úgy helybenhagyott egy másik férfit, amiért az diszkó után sértő megjegyzést tett a barátnőjére, hogy a sértett súlyosan megsérült.A rendőrség tájékoztatása szerint a sértett 2017. február 26-án, éjszaka egy szegedi diszkóban próbált megismerkedni egy lánnyal, aki a párjával szórakozott. A vonzalom nem volt kölcsönös, a nő elutasította a fiatal közeledését. Az azonban nem tudta elfogadni a kudarcot, és az éjszaka még többször is újra próbálkozott, sikertelenül.

Miután a lány és párja hazaindultak, követte őket, és obszcén kifejezéssel illette a nőt. A 20 éves lány erre válaszul a hajánál fogva megrángatta a férfit és kísérletet tett arra is, hogy megrugdossa.

A támadásba beszállt 24 éves párja is, ő először egy közelben parkoló autónak lökte, majd ököllel többször meg is ütötte az inzultálót. A sértett az ütlegelés hatására magatehetetlenül, összegörnyedve az úttestre borult, de a gyanúsított ott még nekifutásból kétszer fejbe is rúgta.

A sértett a bántalmazást következtében súlyosan megsérült; a párt, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók, a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfival szemben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetése, a nővel szemben garázdaság miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Vízzel teli aknába esett és életét vesztette egy 18 hónapos kisfiú Körösújfaluban
Nem akart sétálni
Súlyos sérülést szenvedett egy gyerek egy hanggránáttól a Fradi-DVTK meccsen
Meghalt a rendőrök elől menekülő autós
Dunakeszi: 24 métert repült a drogos által elgázolt nő - a hulladék át is hajtott rajta, majd elmenekült
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat