Ma: 2019.03.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Fejbe rúgta riválisát, mert sértő megjegyzést tett a barátnőjére
HP 2018.04.03. 7:03:00

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség egy szegedi fiatal ellen, mert az úgy helybenhagyott egy másik férfit, amiért az diszkó után sértő megjegyzést tett a barátnőjére, hogy a sértett súlyosan megsérült.A rendőrség tájékoztatása szerint a sértett 2017. február 26-án, éjszaka egy szegedi diszkóban próbált megismerkedni egy lánnyal, aki a párjával szórakozott. A vonzalom nem volt kölcsönös, a nő elutasította a fiatal közeledését. Az azonban nem tudta elfogadni a kudarcot, és az éjszaka még többször is újra próbálkozott, sikertelenül.

Miután a lány és párja hazaindultak, követte őket, és obszcén kifejezéssel illette a nőt. A 20 éves lány erre válaszul a hajánál fogva megrángatta a férfit és kísérletet tett arra is, hogy megrugdossa.

A támadásba beszállt 24 éves párja is, ő először egy közelben parkoló autónak lökte, majd ököllel többször meg is ütötte az inzultálót. A sértett az ütlegelés hatására magatehetetlenül, összegörnyedve az úttestre borult, de a gyanúsított ott még nekifutásból kétszer fejbe is rúgta.

A sértett a bántalmazást következtében súlyosan megsérült; a párt, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók, a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfival szemben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetése, a nővel szemben garázdaság miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Vasúti katasztrófát akadályoztak meg - egy személyvonat vezetője nem vette figyelembe a tilos jelzést
Szilveszteri prolibűnözés: súlyos sérülést szenvedett egy 11 éves kislány
Taxival ütközött a Miniszterelnökséget vezető minisztert szállító gépkocsi
Vízzel teli aknába esett és életét vesztette egy 18 hónapos kisfiú Körösújfaluban
Nem akart sétálni
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat