Ma: 2020.08.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Robbanás Nyíregyházán - egy ember meghalt
index.hu 2014.04.17. 11:54:00

Csütörtök hajnalban robbanás történt egy négyemeletes ház földszintjén, Nyíregyháza belvárosában, egy ember meghalt - tájékoztatott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.A robbanás a Kert utcában, egy társasház földszinti lakásában történt. Az egész lakás teljes terjedelmében égett, lángok csaptak ki az ablakán és az erkélyen is. 

Tizenhét tűzoltó több oldalról oltotta a tüzet, az utcafront felöl még a magasból mentő jármű vízágyúját is bevettették. A teljesen kiégett lakás átvizsgálásakor egy holttestet találtak a tűzoltók.

A tizenhat lakásos társasházból összesen hat embert menekítettek ki. A lépcsőházában élő családok többsége elhagyta az épületet, de az egyik emeleti lakás bejárati ajtaja beszorult és az ott lakók nem tudtak kijutni. A tűzoltók felfeszítették és épségben kimenekítették őket. Egy gyermeket rosszullét miatt a mentők kórházba szállítottak.

Összesen huszonöt embernek kellett ideiglenesen elhagyni otthonát, akik a beavatkozás ideje alatt a szomszédos lépcsőházban várakoztak. A lakók rokonoknál, ismerősöknél helyezkednek el, ameddig a közműszolgáltatás helyreáll.

A robbanás okát vizsgálják.

További friss információk
Öten meghaltak és négyen életveszélyesen megsérültek Balatonfőkajárnál
Süttői tűz: emberölés gyanújával nyomoz a rendőrség
Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet
Jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt okozott halálos közlekedési balesetet az Elit Taxi sofőrje, akivel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is - a rendőrség őrizetbe vette a férfit
Cserbenhagyás miatt keresik a nyíregyházi rendőrök (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat