Ma: 2020.02.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Bántalmaztak és kiraboltak egy nőt Debrecenben - egy 33 éves „navajonkit” gyanúsít a rendőrség a bűncselekmény elkövetésével
Privatkopo.hu 2020.02.06. 6:57:00

A rendőrök azonosították és elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy nőt, Debrecenben.Telefonon kért segítséget egy állampolgár 2020. január 27-én, 12 óra 15 perc körül, mivel Debrecenben, a Nagyerdőn kiraboltak egy nőt.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és meghallgatták a sértettet, aki elmondta, hogy miután leszállt a buszról, egy férfi hátulról megtámadta, a földre lökte és miközben többször megütötte, elvette a pénztárcáját, majd elmenekült.

A debreceni bűnügyesek nyomozócsoportja adatgyűjtésbe kezdett, amelynek hamar eredménye lett. Sikerült azonosítaniuk a feltételezett elkövetőt, akit a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2020. február 5-én, hajnalban, otthonában fogtak el. A nyomozók előállították a 33 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. R. Imre beismerő vallomást tett.

A rendőrök őrizetbe vették a hajdúsámsoni lakost, akivel szemben előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

További friss információk
Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet
Jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt okozott halálos közlekedési balesetet az Elit Taxi sofőrje, akivel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is - a rendőrség őrizetbe vette a férfit
Cserbenhagyás miatt keresik a nyíregyházi rendőrök (fotó)
Három gyerek sérült meg egy budapesti lakástűzben - a gondatlan anya magukra hagyta őket
Bedrogozva gázolt halálra a gyalogátkelőhelyen egy asszonyt - az áldozat 24 métert repült
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat