Ma: 2018.10.14.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet
police.hu 2017.03.03. 7:14:00

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a férfival szemben, aki másfél éve felborult az autójával Dombóvár közelében, és utasa belehalt a sérüléseibe.A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozásának adatai alapján a 29 éves mohácsi férfi 2015. június 21-én, hajnalban a 61-es főúton autózott Dombóvár felé, amikor a rosszul megválasztott sebessége miatt a járműve megcsúszott, az út melletti árokba csapódott, majd az útra visszapördülve felborult. A baleset következtében a jármű vezetője és utasa is megsérült, utóbbi olyan súlyosan, hogy a kórházba szállítása után életét vesztette.

A kirendelt szakértő a vizsgálat során megállapította, hogy a 29 éves férfi a járművezetés előtt kábítószert fogyasztott, amely a vezetési képességeire hátrányosan hatott. A férfi a kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, így jelenleg szabadlábon védekezhet.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az eljárást befejezték, s a bűnügy iratait a napokban vádemelési javaslattal adták át az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Nem akart sétálni
Súlyos sérülést szenvedett egy gyerek egy hanggránáttól a Fradi-DVTK meccsen
Meghalt a rendőrök elől menekülő autós
Dunakeszi: 24 métert repült a drogos által elgázolt nő - a hulladék át is hajtott rajta, majd elmenekült
Rendőrautók ütköztek Budapesten, egy rendőr életét vesztette
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat