Ma: 2020.06.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Vitáztak, késelt, őrizetbe vették
police.hu 2018.10.11. 8:57:00

Az erzsébetvárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki - szóváltást követően - megszúrta vitapartnerét.A rendőrségre 2018. október 10-én, 14 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy a Budapest VII. kerületi Jósika utcában egy ismeretlen személy megszúrt egy férfit.

A kiérkező rendőrök a helyszín közelében elfogtak egy 27 éves bőcsi férfit, akit a sértett egyik hozzátartozója visszatartott. A helyszíni adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy az elkövető és a sértett egy társasház kapualjában találkoztak össze, és korábbi nézeteltérésük miatt keveredtek szóváltásba. A bőcsi férfi a vita hevében egy késsel megszúrta a sértettet. 

Az elkövetőt előállítását követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztályának nyomozói életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki és - őrizetbe vétele mellett - előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat