Ma: 2021.04.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A román és a varázsszőnyeg
Privatkopo.hu 2021.03.07. 6:54:00

Magát iráninak, a szőnyegét pedig perzsának hazudta a román férfi, hogy idős embereket csapjon be. A budapesti rendőrök csalással gyanúsítják őt és bűntársát.Idős embereket károsított meg egy férfi tavaly, Budapest II. kerületében. Kiszemelt áldozatait az utcán szólította meg, és szőnyeget kínált nekik ajándékba. Azt is felajánlotta, hogy autóval hazaviszi őket.

A magát iráni származásúnak valló férfi a sértettek lakásánál letette a szőnyegeket, majd a perzsának mondott szőttesekért mégis anyagi ellenszolgáltatást akart. Végül minden alkalommal több pénzt szerzett, mint amennyit az általa adott szőnyegek értek. Egy alkalommal a bankautomatáig kísért egy idős férfit, a levenni kívánt tízezer forinthoz az ATM-en beütött még egy nullát, majd a kiadott százezer forinttal elfutott.

A feltételezett elkövetőt és társát 2020. november 18-án fogták el a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói. A 38 éves román állampolgárt hatrendbeli csalás bűntett, 30 éves, szintén román állampolgárságú társát egyrendbeli, társtettesként elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a BRFK II. kerületi rendőrei a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat