Ma: 2020.06.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
17 éves cigány rabolt ki egy asszonyt
Privatkopo.hu 2018.10.11. 12:56:00

Rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a rendőrség egy 17 éves pécsi fiú ellen, aki egy helyi asszony táskáját vette el erőszakkal 2018. október 9-én, a késő esti órákban, a pécsi Uránvárosban - tájékoztatott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a sértett tett bejelentést arról, hogy egy ismeretlen fiú pénzt kért tőle, és amikor nem kapott, ellökte, majd elvette a táskáját. A sértett nem szenvedett sérülést.

A nyomozók négy órán belül beazonosították, és október 10-én, 3 órakor, Pécsett, a Budai Vámnál elfogták a férfit, majd előállították és kihallgatták gyanúsítottként.

Ellene - őrizetbe vétele mellett - a Pécsi Rendőrkapitányságon nyomoznak, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat