Ma: 2021.04.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Prostituáltként futtattak nőket - a bűnszervezet irányítói is nők voltak
Privatkopo.hu 2021.02.25. 9:11:00

Nőket prostituáltként dolgoztató szervezet 16 tagja ellen emeltek vádat emberkereskedelem miatt - közölte a Pest Megyei Főügyészség. A kiterjedt hálózatot két nő irányította.A vádirat szerint a 2013 és 2019 között működő, kiterjedt hálózatot két nő irányította, a többiek hozzátartozóik vagy ismerőseik voltak. A szervezet rendszeresen hálózott be különböző módszerekkel - hamis ígéretekkel, fenyegetéssel - nőket, akiket Németországba vittek. A legtöbbször hely- és nyelvismerettel nem rendelkező nőkkel prostitúciós tevékenységet végeztettek bérelt ingatlanokban.

Az ügyfelektől a szolgáltatásokért kapott összegek nagyobbrészt a szervezet tagjaihoz kerültek. A kizsákmányolt nőknek vagy csak elenyésző részt, vagy semmit nem adtak a pénzből.

A nőket egyszerű értéktárgyként adták-vették egymás között is a szervezet tagjai. A lelkileg már kiégett sértetteket hazaszállították, és kitették családjuknál. Emellett megállapodás alapján is foglalkoztattak önszántukból prostitúciós tevékenységet folytató nőket.

A szervezet tagjai tevékenységükkel csaknem hatszázmillió forintot kerestek.

Az elkövetők családjai a ház körüli munkák ellátására szegény, nélkülöző embereket vettek magukhoz, akiket kizsigerelve dolgoztattak, gyakran egyéb jövedelmeiket is elvéve.

A főügyészség többrendbeli minősített emberkereskedelem, kényszermunka és minősített kerítés bűntette miatt emelt vádat.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat