Ma: 2020.05.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Bilincsben a tatabányai kábítószer-terjesztő
Privatkopo.hu 2020.04.07. 9:29:00

A tatabányai rendőrök a fogyasztók mellett azt a férfit is elfogták, akitől a gyanú szerint többen rendszeresen vásároltak kábítószert.Sorra állítottak elő kábítószer fogyasztókat a tatabányai nyomozók a rendőrkapitányságra, 2020. április 6-án. Az előállított személyekkel szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív lett, ezért ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ugyanezen a napon a nyomozók azonosították és elfogták azt a 29 éves férfit is, akitől a gyanú szerint a fogyasztók rendszeresen vásárolták a tiltott szert.

Ö. Róbertnél elfogásakor zöld növényi törmeléket és fehér színű kábítószergyanús anyagot találtak. A férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. 

Gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat