Ma: 2021.02.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Csak a szokásos: „van egy cigid?” - rablók rendőrkézen
Privatkopo.hu 2021.01.15. 5:24:00

Az egyik feltételezett elkövetőt közvetlenül az elkövetés után fogták el a budapesti rendőrök; társa két nappal később feladta magát.A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 2020. július 27-én, 0 óra 15 perc körül, Budapest VI. kerületében, az Eiffel téren egy ismeretlen férfi és társa először cigarettát, majd pénzt kért két fiatal fiútól. Elmondásuk szerint a Balatonra akartak eljutni.

Amikor a fiatalok az aprópénzüket akarták odaadni, az elkövetők papírpénzt követeltek és megfenyegették őket. A tettesek végül egy ezer forintos bankjegyet és kétszáz forint aprópénzt szereztek meg.

A budapesti rendőrök V. Sándort az elkövetés után még a helyszín közelében elfogták, míg S. Erik - az ellene kiadott körözés miatt - 2020. július 29-én feladta magát. Őket a nyomozók rablás bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A BRFK VI. Kerületi Rendőrkapitányság a rablás bűntett miatt folytatott eljárást befejezte és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat