Ma: 2021.03.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Alvó utast fosztott ki ez a lufifújó „navajonki” (fotó)
Privatkopo.hu 2021.01.20. 7:17:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.A rendőrség fotót tett közzé arról a férfiról, aki 2020. október 30-án, Budapesten, a 4-6-os villamoson, a Boráros tér és a Móricz Zsigmond körtér közötti szakaszon ellopott egy táskát személyi iratokkal és bankkártyával együtt, majd a bankkártyával vásárlást kísérelt meg - sikertelenül.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fenti fotón látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, illetve a 112-es segélyhívó számon.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat