Ma: 2018.12.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Impresszum
Megverte és kifosztotta 92 éves édesanyját
HP 2018.02.20. 8:14:00

Vádat emelt az ügyészség egy kisalföldi férfival szemben, aki bántalmazta, majd egy későbbi alkalommal ki is fosztotta az édesanyját, Győrben.A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség minősített testi sértés és kifosztás miatt emelt vádat egy 57 éves férfival szemben, aki bántalmazta 92 éves édesanyját, és később 80 000 forintját is elvette tőle.

A férfi 2016 decemberében összeveszett az édesanyjával és a vita során a kezében tartott könyvvel többször is megsértette édesanyját a fülén és a kezén, aki 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A vádlott ezt követően kb. 3 órán keresztül nem engedte, hogy édesanyja a konyhába menjen és az ott lévő telefonon értesítse a rendőröket. Ha az idős hölgy be akart menni a konyhába, a fia megragadta a karját, megrázta és visszalökte.

2017 januárjában a vádlott és édesanyja együtt nézték a TV-t, és miután az idős hölgy elaludt, a vádlott kihasználva édesanyja állapotát az ágy melletti fotelra rakott otthonkából elvette 80 000 forintját.

Az elkövető terhére rótt bűncselekmények büntetési tétele - a halmazati szabályokra tekintettel - hét és fél évig terjedő szabadságvesztés.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat