Ma: 2020.09.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Közös piálás közben fosztott ki egy idős férfit a 16 éves jómadár
Privatkopo.hu 2020.01.19. 6:44:00

A Szécsényi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 16 éves rimóci lakos ellen.A nyomozó hatóság tájékoztatása szerint az idős sértett 2020. január 16-án, 22 óra és 23 óra között, egy rimóci ingatlanban közösen italozott a fiatalkorúval. A fiú a sértett alkoholos állapotát kihasználva, zsebéből a cigarettásdobozt - a benne lévő készpénzzel együtt - kivette. A fiatalkorú a lakóház mellett a dobozt eldobta, míg a pénzt eltette, amit később elköltött.

A rendőrök a 16 éves rimóci lakost a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat