Ma: 2020.09.28.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
A hűtőben is kábítószert találtak a nyomozók
Privatkopo.hu 2020.05.22. 10:21:00

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói 2020. május 21-én, reggel bűnügyi információ alapján ellenőrzést tartottak egy lakóházban.A rendőrök az ingatlan helyiségeit átkutatták, amelynek során 194 grammnyi kábítószergyanús növényi magvakat, 12 gramm növényi anyagmaradványt, valamint egy hűtőszekrénybe rejtve 112 gramm fehér port találtak és foglaltak le. Rendőrségre beszállított kábítószergyanús anyagokat igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálják.

A házban élő 46 éves férfit a rendőrök a Bajai Rendőrkapitányságra előállították, és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A férfi a vele szemben indult eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat