Ma: 2020.07.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Médiaajánlat
Droggal kereskedett egy 46 éves nyírbátori nő, az üzletbe élettársa és 14 éves fia is besegített
Privatkopo.hu 2020.06.05. 8:18:00

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Cs. M. 46 éves, B. Z. 51 éves és egy 14 éves nyírbátori lakos ellen.A nyomozás adatai szerint a 46 éves nő 2019 szeptemberétől folyamatosan árult nyírbátori lakó- és tartózkodási helyén, anyagi haszonszerzés érdekében, új pszichoaktív anyagot. Az eljárás során beazonosított fogyasztói körtől lefoglalt növényi származék az igazságügyi szakértői vélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősül, ezért a nyomozók a nőt 2020. június 3-án a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

Lakásában a rendőrök papírokba csomagolva újabb bruttó 14,7 gramm növényi származékot találtak és foglaltak le. Mivel a nyomozás adatai szerint a bódító hatású szer értékesítésébe a nő élettársa és a fia is közreműködött, ezért őket az eljárás során szintén gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai a 46 éves nőt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat