Ma: 2021.01.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Lekapcsolták a droggal kereskedő „csipet csapatot”
Privatkopo.hu 2020.12.03. 15:52:00

A hónapokig tartó nyomozás eredményeként a Komárom-Esztergom megyei rendőrök hat személyt hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozók a kutatások során új pszichoaktív anyagot, műszaki cikkeket és készpénzt foglaltak le.A Komáromi Rendőrkapitányság által folytatott büntetőeljárásban - több szerv közreműködésével - került sor hat személynek az azonosítására és gyanúsítotti kihallgatására.

A büntetőeljárás során a nyomozók azonosítottak egy 56 éves komáromi, valamint egy 28 éves szombathelyi nőt, akik a gyanú szerint 2019. május óta új pszichoaktív anyagot szereztek meg és azzal kereskedtek. A nők közreműködtek abban, hogy azt bejuttassák abba a büntetés-végrehajtási intézetbe, ahol egy 29 éves és 35 éves férfi ismerősük is a szabadságvesztését tölti.

Az eljárásban körvonalazódott, hogy az 56 éves G. Zsuzsanna 2020. június 10-én  40 gramm új pszichoaktív anyagot adott el a 38 éves B. József és a 35 éves T. Ádám oroszlányi lakosoknak. A rendőrök a kutatás során a komáromi nő lakásán sárga és barna színű por állagú anyagot foglalt le, ami az elsődleges szakértői vélemény alapján új pszichoaktív anyagnak minősül. A lakásban olyan megcímzett borítékokat is találtak a rendőrök, amiben már volt a porból. A 28 éves szombathelyi nő lakásában az üggyel összefüggésben adathordozókat foglaltak le a rendőrök.

T. Ádám oroszlányi lakos lakásában további 80 gramm anyagot foglaltak le a nyomozók. G. Zsuzsanna, F. Zsófia, T. Ádám, B. József és a két fogvatartott ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt indult eljárás. A rendőrség a két nőt - akik a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján az anyagot másoknak is értékesítették - őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Komáromi Járás Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra.

 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat