Ma: 2020.08.10.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Csalás miatt keresik az egri rendőrök (fotó)
Privatkopo.hu 2019.12.14. 7:14:00

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen csalás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.A jelenlegi adatok alapján egy ismeretlen férfi 2019. augusztus 6-án, 9 óra körül, Egerben, a Tímár utcában megjelent egy idős nő lakásánál és egy bank képviselőjének adta ki magát. Az elkövető meghibásodásra hivatkozva készpénzt és egy bankkártyát csalt ki az asszonytól, majd a kártyával egy gyöngyösi bankautomatából jogtalanul pénzt vett fel.

A rendőrség kéri, hogy aki képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy tegyen bejelentést a 06/36-522-111-es szám 1901-es mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat