Ma: 2018.12.15.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Fegyházból bírálja a büntetés-végrehajtást egy elítélt a Facebookon
Jogi Fórum 2017.10.19. 13:24:00

Szabadon garázdálkodik egy elítélt az interneten a sopronkőhidai fegyházból. A 12 éves büntetését töltő férfi a pécsi kézigránátos merénylet egyik résztvevője volt. A 2008-as bűncselekmény következményeként ketten vesztették életüket.Balogh Sándor Facebook-posztjaiból számos személyes sérelmén kívül az is kiderül, hogy az elítélt okostelefonnal mászkál a fegyház falai között, az udvarról, a cellájából, a konditeremből és az intézmény konyhájából is megoszt képeket és videókat. Eddig csaknem száz képet és 11 videót posztolt 22 bejegyzésében. A férfi a bejegyzésekben nagyrészt a börtönéletre panaszkodik, de olyan felvételt is közöl, amelyben egy haragosát fenyegeti.

„Szerintem nem normális dolog az, hogy moslékkal etetnek és patkányok járkálnak a folyosón!” - írta az egyik posztjában Balogh, aki a börtönéletet bíráló állításait fotókkal is igyekszik alátámasztani. Homályos fényképei tanúsága szerint komoly dohány, tisztálkodási szer és csokoládé készleteket halmozott fel a cellájában.

Balogh a leginkább azon háborodott fel, hogy nem tarthatja a kapcsolatot a családjával, de elégedetlen a cella méretével, az intézet higiéniájával is. A férfi arról is ír, hogy a tiltott tárgyakat nem a hozzátartozóktól, hanem a büntetés-végrehajtási intézet alkalmazottaitól szerzi be.

„Azt mondják nincs korrupció, a családtól kapott csomagban semmilyen tiltott tárgy nem tud bejönni, mert reptéri röntgengép van. Tehát csak a bv. dolgozói tudják behozni a tiltott tárgyakat. Én megmutatom mi az igazság!” - fakadt ki egyik videófelvételen Balogh Sándor, aki szerint nem olyan édes az élet a börtönökben, ahogy azt az országos bv. parancsnok bemutatja a tévében. Az elítélt mindezt súlyos igazságtalanságként éli meg, és kürtöli a nagyvilágba.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat