Ma: 2019.12.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Idős házaspárt rabolt ki egy 41 éves balinkai férfi
Privatkopo.hu 2019.08.28. 13:14:00

A móri rendőrök alig másfél órán belül azonosították és elfogták a 41 éves balinkai férfit, aki egy idős házaspárt bántalmazott és rabolt ki.A Móri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás, személyi szabadság megsértése, továbbá testi sértés bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves balinkai lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. augusztus 27-én, 7 óra körül, Balinka-Mecséren, egy Dorschner utcai ingatlan udvarára a kerítésen átmászva bejutott, majd - arcát egy sállal eltakarva - a házból kilépő 85 éves férfit több alkalommal is tettleg bántalmazta, aki ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A tettes ezt követően az idős férfit bezárta az ingatlan egyik gazdasági melléképületébe, majd bement a családi házba, ahol a nyugdíjas férfi 84 éves feleségét lefogva, az idős asszonyt megfenyegette és a lakásban található készpénz átadását követelte tőle. Miután a sértett átadta a készpénzt, a férfi elmenekült a helyszínről.

A kiérkező rendőrök kiterjedt adatgyűjtést és tanúkihallgatást hajtottak végre a tettes azonosítása és felkutatása érdekében, amelynek eredményeként - az elkövetés helyszínétől nem messze - egy buszmegállóban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit.

Az elkövetőt előállítását követően 2019. augusztus 27-én, délután - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, amelynek során elismerte a bűncselekmények elkövetését.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat