Ma: 2018.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Házilag átalakított autóbusz rejtette a kábítószert
HP 2017.12.12. 12:53:00

Majdnem 60 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy szerb autóbuszban, Röszkén. A drog eredetét vizsgálják.A NAV munkatársai - a rendőrséggel közösen - a napokban ellenőriztek egy szerb rendszámú Mercedes típusú autóbuszt a Csongrád megyei határállomáson. A jármű három sofőrje és huszonnégy utasa úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visznek magukkal.

A pénzügyőrök elfogadták a nyilatkozatokat, azonban az első ajtó környékén erős, jellegzetes szagra lettek figyelmesek, ezért félreállították a buszt. Az ellenőrzést a három sofőr idegesen figyelte, a nyugtalanság okára is hamar fény derült, hiszen az üléssorok alatti padlólemezzel takart, házilag kialakított rejtekhelyről, madzagokkal összekötve 109 csomag, majdnem 60 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő.

A pénzügyőrök az összesen 120 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet lefoglalták, a gépjárművezetőket feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat