Ma: 2019.03.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ásóval ütötte idős áldozatát a nő
HP 2018.03.21. 17:14:00

Vádat emelt az ügyészség egy nővel szemben, aki ásóval verte össze idős házigazdáját, Hódmezővásárhelyen.A vádlott több éve szívességi lakáshasználóként lakott a hatvanadik életévét már betöltött sértettnél, Hódmezővásárhelyen. 2017. június 18-án a város különböző kocsmáiban szeszesitalt fogyasztott, majd éjjel ért haza, és a konyhában főzni kezdett. Az éjszakai főzés miatt a sértett és a vádlott között szóváltás alakult ki, amely során a sértett is megütötte a vádlottat.

Erre a nő úgy reagált, hogy az udvarra ment, és magához vette a falhoz támasztott ásót. Amikor a házba visszament, a sértett már visszafeküdt az ágyába, ő azonban az ágyhoz lépett és az ásó élével, néhány perc alatt legalább tizenkét alkalommal fejen, illetőleg felsőtesten ütötte a sértettet.

Miután látta, hogy a férfi már erősen vérzik, rendőröket hívott, ő maga viszont elmenekült, a nyomozók csak másnap délben tudták elfogni.

A Csongrád megyei főügyészség a vádlottat emberölés kísérletével vádolja, bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat