Ma: 2020.11.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Széklábbal ütötte az élettársát, a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett
Privatkopo.hu 2020.10.22. 10:31:00

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki idén januárban okozott életveszélyes sérüléseket élettársának.A vádlott és élettársa - albérlőként - egy Szeged melletti kis falu egyik házában laktak. A vádlott és a sértett 2020. január 19-én otthon tartózkodtak és a vádlott nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott.

Délután mindketten egy filmsorozatot néztek a televízióban. A sértett egy megjegyzése miatt az ittas állapotban levő vádlott hirtelen indulatossá, agresszívvé vált, az egyik széket felemelte és azzal az ágyon ülő nő felé indult és fejen ütötte a sértettet. Az ütéstől a szék egyik lába kiesett, a nő pedig megpróbált felállni, de megszédült és elesett.

A vádlott ezután az egyik széklábat felvette a padlóról és több ütést mért a sértett fejére. A sértett ezek után ismételten megpróbált felállni, de a fejet ért bántalmazások miatt kialakult szédülés hatására a konyhapultnak esett. A vádlott a bántalmazást követően a földön fekvő sértetten átlépett, majd kiment az udvarra dohányozni. A sértettnek még annyi ereje volt, hogy visszament a hálószobába és lefeküdt aludni. Az éjszaka folyamán a nő állapota súlyosbodott, mentőt kellett hívni hozzá, amely kórházba szállította.

A sértett a bántalmazás következtében az arc és a kéz nyolc napon belül gyógyuló sérüléseit, valamint a fejtető és a mellkas nyolc napon túli, mintegy két hét alatt gyógyuló sérüléseit szenvedte el. A nő négy bordája is eltört és légmelle is kialakult, amely közvetetten életveszélyes sérülésnek minősül és mintegy négy hét alatt gyógyult.

A főügyészség a vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.

A vádemeléskor letartóztatásban levő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék dönt.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Rendszeresen bántalmazta kiskorú nevelt gyerekeit, egyiküket még szexuálisan is kihasználta
Prostituáltként dolgoztatta a „szerelmét” egy enyingi „c-típusú”
Nyugtatókat kevert a hároméves kislánya cumisüvegébe, hogy felvetesse a kórházba
Eszméletlen férfitól lopta el a mobiltelefonját
Előbb lopott, majd két nap múlva már rabolt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat