Ma: 2021.01.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Segítségnyújtás helyett kifosztottak egy férfit (fotó)
Privatkopo.hu 2020.12.21. 8:12:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.A pár 2020. november 16-án, 14 óra körül, Budapest X. kerületében, a Mázsa téren lévő buszmegállóban odament egy férfihez, aki rosszullét miatt a padon feküdt, majd segítségnyújtás helyett elvették a pénzét, cigarettáját és táskájából a ruháját.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívón.

További friss információk
Segítségnyújtás helyett kifosztottak egy férfit (fotó)
Gyerektől rabolt ez a féreg - felismeri? (fotó)
Nőket kényszerített prostitúcióra
Sírrablók bűnügyi őrizetben
Annyira megtetszett neki a felpróbált kabát és cipő, hogy azokban távozott az üzletből - fizetés nélkül
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat