Ma: 2021.01.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Rabolt, majd lopott - a második boltban elfogták a rendőrök
Privatkopo.hu 2020.11.09. 16:43:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjába egy bolt alkalmazottja tett bejelentést 2020. november 9-én, 13 óra 19 perckor, hogy egy Margit körúti üzletben egy férfit lopáson értek.A rendőrök több egységgel vonultak a helyszínre, mivel információ merült fel arra, hogy a férfi megegyezik egy korábbi rablás feltételezett elkövetőjével. A rendőrök a boltban elfogták az elkövetőt.

A nyomozás adatai szerint a 34 éves K. János négy órával korábban egy Budapest II. kerület Retek utcai üzletből lopott, majd amikor a biztonsági őr próbálta visszatartani, kést vett elő. A férfi ezt követően távozott az üzletből, az eset során senki nem sérült meg.     

A BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt indított büntetőeljárást. A férfinél a rendőrök a kést megtalálták és lefoglalták.

További friss információk
Szó szerint piacra dobták a kábítószert
Prostitúcióra kényszerített nőkkel tartatták ki magukat
Enyveskezű kártyás
Kábítószer-terjesztő triót fogtak el a balatonfüredi rendőrök
Segítségnyújtás helyett kifosztottak egy férfit (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat