Ma: 2018.02.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Több mint ezer adag kábítószerrel bukott meg az okányi házaspár
police.hu 2018.02.02. 10:18:00

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt javasol vádemelést a Sarkadi Rendőrkapitányság egy okányi házaspár ellen. A 26 éves nő és a 34 éves férfi előzetes letartóztatásban vannak.A feleség 2016. július 5-én taxival akart eljutni Okányból Gyulára, de a taxit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei Sarkadon leállították. A nőnél egy szatyorban közel másfél kilogramm kábítószergyanús anyagot és egy mérleget találtak. Az igazságügyi szakértő megállapította, hogy a lefoglalt anyagok kábítószerek és a több mint ezer adag anyag feketepiaci értéke közel hárommillió forint.

A nő azt állította, hogy a szatyrot külföldön egy férfi bízta rá. Nem nézte meg, mi van benne és vissza kellene vinnie a férfinak. A nyomozás megállapításai szerint azonban a kábítószert a nő férje csomagolta, adagolta ki, aki maga is fogyasztott az anyagokból. A rendőrség a széles körű információgyűjtés során megtalálta azokat fogyasztókat, akik a házaspártól vásároltak tiltott szereket.

A 26 éves nő és a 34 éves férfi előzetes letartóztatásban vannak. A Sarkadi Rendőrkapitányság mindkettőjük ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést. A lezárt nyomozás iratait a rendőrség 2018. február 2-án továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

További friss információk
Betörte az autóbusz ablakát egy 30 év körüli nő, keresi a rendőrség (fotó)
Kilenc elfogatóparancs volt érvényben ellene
Egyiptomiak zsaroltak Budapesten
Megrongált egy térfigyelő kamerát, de az közben felvette (fotó)
Több mint ezer adag kábítószerrel bukott meg az okányi házaspár
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat