Ma: 2020.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kilószámra „pihentették” a drogot egy bérelt lakásban - letartóztatásban a fiatal pár
Privatkopo.hu 2020.10.12. 11:34:00

A gyanú szerint külön lakást bérelt drogbizniszükhöz az a fiatal pár, akiket Budapest XIII. kerületében fogtak el a fővárosi rendőrök. K. Viktort és F. Claudiát kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt az illetékes bíróság október 11-én letartóztatásba helyezte.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya - a BRFK XIII. kerületi nyomozóival közösen - kutatást tartott 2020. október 8-án egy újlipótvárosi lakásban, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy ott nagy mennyiségű kábítószer található.

A nyomozók a kutatás során közel 28 kilogramm marihuánát, 6 kilogramm amfetamint, 1 kilogramm kokaint és másfél kilogramm MDMA-t, továbbá kábítószer előállításához, adagolásához és értékesítéséhez használt eszközöket - többek között egy présgépet is - találtak és foglaltak le. A kábítószert a gyanú szerint a 33 éves K. Viktor párjával közösen árulta. Kiderült, hogy K. Viktor és a 34 éves F. Claudia nem a társasházi lakásában laktak, azt csak a közös drogbizniszük miatt bérelték.

A feltételezett elkövetőkön a nyomozók akkor ütöttek rajta, amikor autójukkal a társasházhoz érkeztek; a gépkocsit a rendőrök megállították és a párost elfogták. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói K. Viktort és F. Claudiát kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd - őrizetbe vételük mellett - előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság október 11-én elrendelt.

További friss információk
Buszmegállóban alvó férfit fosztott ki
Egy tanyán, sátrakban termesztette a kábítószert
Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfit értek tetten a BRFK XV. kerületi nyomozói
Rendőrkézen a magyar embercsempész
Egy miskolci szórakozóhelyen erőszakolta meg a bódult állapotban lévő fiatal nőt (grafika)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat