Ma: 2021.09.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kilónyi kokain az autóülés alatt
Privatkopo.hu 2021. 06. 03. 8:59:00

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya összehangolt akciót szervezett a 45 éves, bűnügyi felügyelet alatt álló budapesti K. Norbert és társai elfogására, mert felmerült a gyanú, hogy kábítószer-kereskedelemmel foglalkoznak. A műveletre 2021. május 31-én került sor, mivel olyan információ jutott a nyomozók birtokába, hogy a 41 éves szintén budapesti K. Norbert kábítószert fog átvenni B. Zoltántól. A két férfi a drogügylet lebonyolítására egy bevásárlóközpont parkolójában beszélt meg találkozót. Itt ütöttek rajtuk később a KR NNI nyomozói és a Készenléti Rendőrség járőrei. Az intézkedés során a rendőrök K. Norbert autójának ülése alatt - az előzetes szakértői vizsgálatok szerint - jelentős mennyiségű kokaint, egy XXI. kerületi - depóként használt - asztalosműhelyben végzett kutatás során kokaint, továbbá extasy-t, amfetamint és efedrint foglaltak le. A csepeli helyszínen tartózkodott K. Norbert bűntársa, a 40 éves N. Ottó, továbbá a helyszínen jelen lévő 51 éves S. Kálmán  ruházatában is találtak a rendőrök kis mennyiségű kábítószert.  

Vagyonvisszaszerzés keretében a nyomozók lefoglaltak készpénzt, két gépjárművet és egy motorkerékpárt. 

A három férfit a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály munkatársai kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, egyben előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására. S. Kálmánnal szemben a büntetőeljárást szabadon hagyása mellett a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja.

További friss információk
Lezárta a BRFK a dohánybolti rabló ügyét
Gyermekpornográfiával gyanúsítanak egy varsányi „férfit”
Összeverte élettársát, a szomszédok hívtak rendőrt
Megtalálta, eltette, elfogták
Munkát keresett, aztán inkább mobiltelefonokat lopott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat