Ma: 2020.06.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kifosztás miatt vettek őrizetbe egy hajdúhadházi „navajonkit”
Privatkopo.hu 2020.06.09. 16:14:00

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 28 éves helyi férfival szemben.A gyanúsított 2020. június 8-án, 9 óra körül, Hajdúhadház, Toldi utcában kerékpárjával az ott gyalogló 68 éves nő közelébe ment, majd kirántotta kezéből a táskáját, és megállás nélkül továbbhajtott. 

A bejelentést követően az egyenruhások azonnal megkezdték az elkövető felkutatását. A beszerzett információkat követően a hajdúhadházi rendőrök az elkövetéstől számított négy órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozók L. Zoltánt bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, majd visszaadták értékeit a sértettnek.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat